24 Şubat 2019 Pazar

Ege'nin Sahil Kasabasında Yatırımlık Satılık Arsalar

www.didiminfo.com

Ege'nin Sahil Kasabasında Yatırımlık Satılık Arsalar

           Son yılların tercih edilen Sahil kasabası Didim ve Akbük yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı., hatta dikkati çekmeyi başardı bile. Hem büyük yatırımcıların hemde küçük yatırımcıların tercih ettiği bölge oldu. Büyük yatırımcılar imarlı ve imara açılacak bölgeleri tercih ediyor. Küçük yatırımcılar ise bütçelerinin el verdiği yeni gelişmekte olan imarlı villa arsalarının olduğu bölgeleri tercih ettiler. 

             Büyük yatırımcılar Didim ve Akbük'te büyük arazi alımlarına ilgi gösteriyor. Müteahhetilerin kat karşılığı arsa aramaları yatırımcıları bu tip arsa ve arazi araştırmalarına ilgi göstermelerine sebep oldu. Didim'de yeni gelişmekte olan bölgeler' de, Efeler Mahallesi'nin İmbat ve Mesut Tatil sitesi' ne doğru ilerleyen bölümü ve Hisar Mahallesi ile birleştiği bölgeye Müteahhitler arsa ve arazi aramalarına sebep oldu buda bu bölgelere olan talebi artırdı. Akbük'te ise Özellikle Çukur mevkii de arsaların doga ile iç içe olması, Deniz Manzarasının olması ile talep alan bölge oldu. 
                Daha ufak yatırımlar yapmak isteyenler Akyeniköy beldesi bölgesinde bulunan Bafa Gölü, Ege Bölgesinin en büyük gölü Bafa  Gölü, Büyük Menderes Nehri Deltasının güneydoğu kesiminnde, Menteş dağlarının içinde sokulmuş sığ bir tatlı su gölü olan Bafa Gölünün etrafında bulunan Villa Arsalarına talep ettiler. Bazı inşaat firmalarının bu bölgede yaptıkları toplu villalar bu bölgeye talebi artırdı. Arsaların konumlarına göre 35.000-TL den başlayan rakamlar Göl ve Deniz Manzarasına görede fiyatlarda değişkenlik göstermektedir. Küçük yatırmcı bu bölgede küçük rakamlarla iyi karlar edince bölgeye talep arttı. Bundan 2-3 yıl önce rakamlar 10,000-TL -15,000-TL aralığındaydı.
24,02,2019


Didim Ünsal Gayrimenkul Kuruluşudur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Milas Gürçamlar Kızılağaç Köyünde Satılık Tarla

Milas Gürçamlar Kızılağaç Köyünde Satılık Tarla, Muğla Milas Gürçamlar Kızılağaç köyünde köy merkezine 300 metre mesafede, Ana yola 2. parse...